Sveriges största vinst någonsin!

En lycklig man i Helsingborg vid 50-60 årsåldern har vunnit lotto på 215 miljoner kronor!!! Mannen satsade endast 70 kronor och vann Sveriges största vinst någonsin!!
Han är väldigt sportintressead och Rögle och Helsingobrg är favoritlagen.

Han hade precis kommit hem från semestern och såg i tidningarna att de sökte efter vinnaren. När han insåg att det var verkligen han som hade vunnit låg han och hustrun raklånga på golvet. De försökte förstå vad som hade hänt han tyckte at det var helt otroligt.

Han har det säkert hur roligt som helst nu och gör alla saker som han inte kunde göra innan eller tyckte var för dyrt. Han måste vara jätteförsiktigt för det finns faktiskt folk som kan förfölja eller råna honom. Men det hoppas man inte händer. Iallafall ett stort grattis till den lycklige mannen!

Om jag hade vunnit den stora vinsten skulle jag skänka massvis med pengar till de fattiga. Till de som har det mycket sämre än oss och inte ens har tak över huvudet. De som varken får mat eller vatten. Tänk er hur mycket det skulle betyda för de, de skulle bli överlyckliga! Sedan skulle jag ge självklart pengar till familjen och skämma bort mig lite.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/spel/article6866882.ab
 

RSS 2.0